SUIHKURUSKETUS – AIR TANNING – MOROCCAN TAN

ON TEHOKAS JA TURVALLINEN TAPA RUSKETTUA

Suihkurusketus on kosmeettinen tuote, joka antaa iholle rusketuksen ilman auringon UV-säteilyä. Se värjää ihon orvaskeden uloimman kerroksen, sarveiskerroksen ja perustuu kemialliseen reaktioon. Aineiden reagoidessa ihon aminohappojen ja proteiinien kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho.

Suihkurusketuksessa vaikuttavana aineena on DHA (dihydroksiasetoni), jota saadaan kasviksista, esim. sokerijuurikkaasta ja sokeriruo´osta. DHA ei sisällä mitään mahdollisesti haitallisia kemikaaleja. DHA:ta on käytetty kosmeettisena raaka-aineena yli kolmenkymmenen vuoden ajan ilman, että haittavaikutuksia olisi ilmennyt. Aine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa.
Moroccan Tan

Moroccan Tan on alkuperäinen Argan öljyllä rikastettu rusketussarja Australiasta!

Moroccan Tan tuotteissa yhdistyy Argan öljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Sen ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää.

Argan öljyllä ja E vitamiinilla rikastettu Morocan Tan auttaa kosteuttamaan ja pitämään ihon pehmeänä, samalla antaen kauniin rusketuksen jättäen ihon silkinpehmeäksi. Argan öljyn syväkosteuttavat vaikutukset auttavat virheettömän ja tasaisen rusketuksen säilymistä iholla pitkään. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille, lisäksi vain 1 tai 4 tunnin vaikutusaika ( tuotteesta riippuen 9 ja rusketusaineiden nopea kuivamisaika nostavat tämän sarjan alansa ykköseksi. Suihkurusketusnesteet eivät sisällä alkoholia, sulfaatteja, PEG:tä (polyethylene glycol) tai parabeeneja.

Suihkurusketuksen jälkeen iho ei jää tahmeaksi tai öljyisen tuntuiseksi, vaan kuivahtaa nopeasti samalla kosteuttaen ihoa.

MOROCCANBLENDTM TECHNOLOGY

Puhdas Argan öljy yhdessä vitamiinien kanssa, sisältää vahvoja antioksidantteja, joita käytetään mm. hiusten hoitotuotteissa terveen ja silkinpehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Samaa filosofiaa sovellettiin myös kun kehitettiin tämä upea pitkäkestoinen suihkurusketus. Moroccan Tan suihkurusketus antaa ihollesi luksushoitoa, luonnollinen Argan öljy palauttaa ihoosi kosteuden, tehden siitä entistäkin kauniimman.

DERMALLOCKTM

Luonnollinen DermalLockTM teknologia jättää ihon pinnalle ns. suojamuurin, jonka ansiosta hoitavilla aineyhdisteillä on pidempään aikaa helliä ja kosteuttaa ihoa.

MOISTURE LOCK

Argan öljyllä, e vitamiinilla ja aloe veralla rikastettu Moroccan Tan auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja kosteutettuna. Tuote lukitsee kosteuden ihoon niin että se suorastaa hehkuu terveyttä.

FT100 (FIRMING AND TONING TECNOLOGY)

Ihoa kiinteyttävä ja virkistävä yhdistelmä. Se sisältää kofeiinia, vitamiineja ja happimolekyylejä, jotka kiinteyttävät ihoa ja vähentävät uurteita, tehden ihosta nuoremman näköisen samalla kun tasapainottavat ihon kosteutta.
Kenelle suihkurusketus sopii?

Suihkurusketus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille, sekä niille jotka eivät rusketu tai halua oleilla auringossa. Hyvin vaalealle iholle voidaan loihtia luonnollinen, päivettynyt ilme ja tummallekin iholle löytyy sopiva päivettynyt sävy.

Rusketus kestää iholla viikosta kahteen, riippuen kotihoidosta. Parhaan rusketustuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että ensimmäisellä viikolla asiakas ottaa kaksi suihkurusketusta. Sävyn ylläpitämiseksi suositellaan rusketushoitoa, n. kerran viikossa.
Mitä suihkurusketuksessa tapahtuu?

Suihkurusketus on menetelmä, jossa erittäin hienojakoisella sumutinmenetelmällä levitetään itseruskettavaa ainetta kasvoille/säärille/koko vartalolle. Suihkutus tehdään vain tähän tarkoitukseen valmistetulla laitteella ja jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti räätälöiden.
Mitä ennen suihkurusketusta?
Poista ihokarvat pari päivää aikaisemmin, jotta ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, ettei väriaine keräydy ihohuokosiisi. Käy teetättämässä ihotesti 24 tuntia ennen käsittelyä. Kuori ja kosteuta ihosi hyvin, vuorokautta ennen rusketushoitoa (muista kyynärpäät, nilkat ja polvet tai muut vartalossasi olevat, erityisen kuivat kohdat), mutta vältä öljyä sisältäviä kuorinta- tai kosteusvoiteita.

Ihon tulisi olla puhdas ennen käsittelyä (meikit, deodorantti, hajusteet, voiteet tai vastaavat on hyvä pestä pois ennen käsittelyä, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen)
Varaa mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet, vaihtoehtoisesti saat meiltä kertakäyttöstringit rusketuksen ajaksi.
Ota mukaan löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi.
Mitä suihkurusketuksen jälkeen?

Anna ihosi kuivua ennen pukeutumista. Valitse löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi. Pese värjäytyneet vaatteet mahdollisimman nopeasti. Vältä uintia, suihkua tai runsasta hikoilua rusketushoidon jälkeen, aikana (2-4h) jolloin väri vielä kehittyy. Ohjausväri lähtee pois ensimmäisessä suihkussa käsittelyn jälkeen. Taputtele, älä hankaa, suihkun jälkeen ihosi kuivaksi, jotta rusketuksesi säilyy tasaisena kauemmin. Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin ja illoin rusketuksen ylläpitämiseksi. Ylläpidä rusketustasi päivettävällä vartalovoiteella. Ei sisällä UV-suojaa, joten suojaa ihosi auringon UV-säteiltä.